Práce realitního makléře je velmi rozmanitá. Každého makléře z mého týmu motivuje něco jiného. Jeden si nejvíce užívá práci s lidmi, další možnost osobního růstu a jiný zase opravdu nadstandardní příjmy. Můžete si totiž vydělat i 150 000 Kč měsíčně. Co obnáší práce realitního makléře a co je potřeba, abyste takovou práci získali?

Není to pro každého

Získáte zázemí, moderní technologii bez nutnosti papírování, nápomocné kolegy a mnoho dalšího, ale to nejdůležitější je na vás. Práce realitního makléře však není jednoduchá a vyžaduje trpělivost, pokoru, obrovské nasazení také další předpoklady:

• ambice a cílevědomost

• obchodní duch

• chuť na sobě pracovat

• ochota vystupovat ze své komfortní zóny

• radost z práce s lidmi

Naopak nepotřebujete žádné předchozí zkušenosti. Všechno vás rádi naučíme.

Jak vypadá běžný den realitního makléře

Makléři začínají den zpravidla agendou u kávy – potvrzují a domlouvají schůzky s klienty, kontrolují běžící obchody a vyřizují e-maily. Po tomto rituálním kolečku je potřeba začít se věnovat tomu nejdůležitějšímu, co má realitní makléř na starost, a tím je kontakt s novými klienty. Jak to funguje? Každý den se spousta lidí rozhodne prodat nebo pronajmout svou nemovitost a naším úkolem je poskytnout těmto lidem bezchybný realitní servis k jejich maximální spokojenosti – a tedy představit prodávajícímu naše poptávající zájemce, domluvit se s nimi na spolupráci a připravit nezapomenutelný prohlídkový den.

Zbylá část pracovního dne bývá velmi rozmanitá. Makléři se pohybují v terénu, schůzkují, provádějí zájemce na prohlídkových dnech, podepisují rezervace, dotahují obchody a také plánují realitní aukce.

Než se do toho pustíte naplno

Kromě zmíněných předpokladů je zcela zásadní volba správného učitele – zkušeného makléře, který vás v začátku povede. V mém týmu pracuje 10 velmi úspěšných tým lídrů, kteří předávají své bohaté zkušenosti novým kolegům. Ti k nám přicházejí z různých odvětví povolání nebo rovnou po studiu. Naučíme vás vše, co by měl makléř umět. Tedy kromě fotografování, papírování nebo sestavování smluv. Na to máme profesionální fotografy, právníky a také tablet s unikátním systémem Stormmbook, který bude vaším největším parťákem při každodenní činnosti.

Během zaučování docházíte na naše kurzy, které vás připraví na závěrečné zkoušky. Zároveň pracujete v terénu se starším makléřem, abyste získali co nejvíce zkušeností. Prodávat nemovitosti zcela samostatně můžete po složení zkoušky z odborné způsobilosti, což bývá zhruba do 3 měsíců od nástupu.

Po celou dobu studia kromě příjmů z prodejů a pronájmů oceňujeme naše nováčky paušální odměnou po dobu dvou měsíců a tabletem, který mohou získat v tomto období za snahu a dobrou práci zcela zdarma.

Na kolik si měsíčně přijdete? To je na vás

Za 10 let mé kariéry v realitním businessu jsem potkal mnoho natěšených lidí, kteří chtěli změnit svůj život a stát se finančně nezávislými. Mnoho z nich dnes patří mezi starší makléře, kteří si měsíčně přijdou v průměru na 90 až 150 000 Kč měsíčně, někteří z nich i více.

Na začátku budete ale muset opravdu zabrat. Bude chvíli trvat, než naplníte své portfolio nabídek a zapojíte se naplno do realitního koloběhu. Během té doby se váš měsíční výdělek bude pohybovat okolo 20 000 Kč. Po třech měsících se zhruba 25 až 30 nabídkami v portfoliu se pro vás stane práce makléře po finanční stránce již opravdu zajímavá. Pro představu průměrný měsíční výdělek makléřů se v roce 2021 pohyboval kolem 56 000 Kč.

Změní vám to život jako mně

Obchod s nemovitostmi se pro vás může stát velmi návykový. Výjimeční a zapálení lidé jsou pak schopni vydělávat astronomické sumy. Záleží jen na vašem odhodlání a píli. V mém týmu se ještě pár míst najde. Jste připraveni na životní změnu? Dejte mi o sobě vědět.

→ +420 774 610 809

→ throuda@mmreality.cz