Mládí vpřed! Plzeň se rozrůstá o dva nové vedoucí společnosti M&M reality!

Mládí vpřed! Plzeň se rozrůstá o dva nové vedoucí společnosti M&M reality!

30. srpna

Od 1. září 2024 se Plzeň stává domovem dvou nových vedoucích pracovníků společnosti M&M reality. Václav Albl a Miroslav Nemček, kteří byli dlouhá léta klíčovými členy kanceláře Plzeň 2, nyní přebírají vedení a mají před sebou ambiciózní úkol – otevřít dvě nové pobočky pro kontakt se zákazníky. Oba vedoucí přinášejí do týmu své jedinečné dovednosti a přístupy, které budou klíčové pro další rozvoj naší společnosti v regionu. Pojďme se podívat na to, co každý z nich přináší do této nové kapitoly.

Václav Albl: Strukturální a disciplinovaný lídr

Václav Albl je známý svým strukturálním přístupem a důrazem na disciplínu. Ve svém týmu trvá na dodržování všech zásad a postupů, což přináší stabilní výsledky v realitním byznysu. Jeho schopnost organizovat a motivovat tým je inspirující a dokazuje, že s pevným vedením lze dosáhnout úspěchu v krátkém čase. Václavova přísnost je vyvážena jeho ochotou pomáhat a podporovat své kolegy, což vytváří harmonické pracovní prostředí.

Miroslav Nemček: Přátelský a energický motivátor

Miroslav Nemček je naopak osobností, která vnáší do týmu pozitivní energii a přátelskou atmosféru. Jeho schopnost komunikovat a navazovat vztahy s lidmi je obdivuhodná. Míra je člověk, který dokáže motivovat své kolegy k dosažení cílů a zároveň si s nimi užít práci. Jeho veselá povaha a tah na branku v aktivitách kolem něj z něj dělají skvělého vedoucího, který dokáže inspirovat ostatní, aby se stali úspěšnými v realitní branži.

Podpora a přání do budoucna

Jsem přesvědčen, že Václav a Miroslav mají před sebou světlou budoucnost. Jejich odhodlání a odlišné přístupy k vedení týmů přinesou společnosti M&M reality nové možnosti a příležitosti. Rád bych jim popřál hodně zdaru v budování jejich týmů a otevření nových poboček. Věřím, že s jejich talentem a nasazením dosáhnou skvělých výsledků, které posunou naši kancelář na novou úroveň.

Pokud se se mnou budete chtít o něčem poradit, spojte se se mnou prostřednictvím kontaktů na mém webu. Těším se na vaši zprávu!

Vytvořeno v systému CHYTRÝ WEB MAKLÉŘE

Tomawell s.r.o. © 2024

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení